I år har jag…

… slutat ett jobb.

… börjat på ett annat jobb.

… fått mitt livs första fasta tjänst.

… bytt panel på uthusets framsida.

… lånat pengar.

… borrat brunn.

… dragit in vatten och avlopp i köket.

… fått tvättmaskin.

… fått diskmaskin.

… köpt värmepump.

… haft sammanlagt 6 veckor semester. (Jaja, sista 10 dagarna är 2017, men ändå.)

… varit sjukskriven från jobbet fyra gånger. Tre förkylningar, en rasad mage.

… haft samtal med chefen om mina sjukskrivningar. Inga konstigheter.

… haft som nyårslöfte att inte köpa några kläder utan sy allting själv.

… brutit nyårslöftet en gång. (Flanellskjorta 89 kronor. Det var för varmt med hoodie på jobbet och för naket med linnet jag hade under.)

… köpt superfin dyr symaskin.

… börjat använda farmors gamla symaskin.

… sytt över 20 olika plagg. Allt från underkläder till sommarjacka.

… stickat ca 10 par strumpor.

… stickat tre tröjor.

… varit singel.

… haft bilen på verkstad 6 gånger. Samma problem, olika lösningar.

… jobbat påsk.

… jobbat midsommar.

… firat jul i Karlskrona.

… påbörjat ny blogg och faktiskt skrivit en del, om än oregelbundet.

Vad vill jag med 2017?
Jag ska fortsätta att sy mina kläder själv. Det väcker eftertanke om skapade behov fast nöjesdelen i det gör att jag definitivt syr mer än jag behöver egentligen. Jag får i alla fall precis de kläder jag vill ha och slipper vara styrd av vad som finns i butikerna.

När jag tittar på året om gått är det mycket hem och ännu mer jobb. Nästa år ska vagnen bli klar med badrum, tvättstuga och bastu. Helst ska jag också bygga altanen runt den, men det får bli bonus. Jobbmässigt ska jag ta upp utbildning med chefen på utvecklingssamtalet. Den där röjarmånaden som inleddes så effektivt ska avslutas. Allt det röjda står kvar i sina lådor och säckar. Ut med dem!

Nöjen då? Jag vill vara mer social. Hur jag ska hinna/orka är jag inte säker på. Men jag skulle vilja dansa mer än jag har gjort under 2016. Det ska prioriteras på något sätt. Det finns människor jag älskar som jag inte har träffat på flera år. Så får det inte vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *