20160705_183230Så kom jag då igång till slut. Lite grand i alla fall. Alltså, jag har plockat undan uppe på skåpet i vardagsrummet och rensat inuti det. Efter denna enorma ansträngning tar jag nu en kopp te. Sedan ska jag tömma soffan.

Jag tycker inte om när jag blir så här förslappad. Första semesterdagarna åkte jag med vänner till Gävle. Mitt mål med resan var att köpa tyg. Deras andra saker. Jag uppfyllde mitt beting. De sina. Sedan kom jag hem och hade planerat en symester. För alla er som inte är besatta av hemsömnad är det en semester tillägnad just detta, har jag lärt mig. Jag älskar ordet.
Måndagen vaknade jag tidigt med planer på att sy färdigt klänningen jag påbörjade förra veckan. Det gick inget bra. Så låg jag på soffan med huvudet under filten och spelade fåniga mobilspel resten av dagen.
Idag gick jag upp lite senare och skulle verkligen ta krafttag med den där klänningen. Jag har kört fast. Helt. Så fastnade jag åter i soffan. Fast nu har jag börjat röja. Så fort jag gör det kommer lusten att göra någonting annat. Jag bestämmer mig för att lägga undan klänningseländet till ett senare tillfälle när jag orkar lista ut vad felet är. Börja på något annat. Något enkelt som jag blir färdig med. Kickstarta. För en symester med regn är helt okej men utan sömnad är den bara meningslös.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *