Äkta stugliv

Sov länge. Egentligen för länge, men det var skönt. Nu en kopp te i solen medan Midas tvättar sig och fåglarna sjunger. Det är varmt men inte hett. Perfekt för uthussnickeri.

Egentligen skulle pappa ha varit kvar till idag men han körde hem i förrgår. Hade egna drömmar att ta tag i. Det gjorde att jag blev klar med klänningen jag ska ha på älskade vännens examen i morgon. Och bäst av allt, koftan som legat som en skam sedan i vintras blev färdig. Jag gjorde den klar men halsringningen blev stenful. Igår repar jag upp det fula och virkade en kant istället. Mycket bättre.  Nu slipper jag sitta baraxlad i kyrkan på fredag och kan dölja det som inte blev riktigt bra på klänningen om jag vill.

Nu är det bara att dra igång med uthuset. Bara några plankor kvar till jag kan måla. Var och när jag ska duscha är ett senare problem. Nu njuter jag stugliv på riktigt. 1465464994152-1772955140

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *